Şase dosare penale întocmite în Maramureș, pentru infracţiuni rutiere Reviewed by CD on . Poliţiştii rutieri prezenţi pe principalele artere de circulaţie pentru supravegherea traficului rutier şi prevenirea accidentelor au constatat în primele trei Poliţiştii rutieri prezenţi pe principalele artere de circulaţie pentru supravegherea traficului rutier şi prevenirea accidentelor au constatat în primele trei Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Şase dosare penale întocmite în Maramureș, pentru infracţiuni rutiere

Şase dosare penale întocmite în Maramureș, pentru infracţiuni rutiere

Şase dosare penale întocmite în Maramureș, pentru infracţiuni rutiere

Poliţiştii rutieri prezenţi pe principalele artere de circulaţie pentru supravegherea traficului rutier şi prevenirea accidentelor au constatat în primele trei zile ale acestei săptămâni mai multe infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice pentru care au întocmit dosare penale. Este vorba despre patru infracţiuni de conducere fără permis sau având permisul de conducere suspendat comise de un tânăr de 24 de ani din Borşa, un bărbat de 41 de ani din Baia Mare, un bărbat de 47 de ani din Sighetu Marmaţiei şi un bărbat de 62 de ani din Săliştea de Sus.
Alţi doi conducători auto din Sighetu Marmaţiei şi Cavnic au fost depistaţi în trafic la volanul unor autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus