Scandalagii și cerșetori amendați de jandarmii maramureșeni Reviewed by CD on . Jandarmii maramureşeni aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu au acţionat pentru sancţionarea persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. Ast Jandarmii maramureşeni aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu au acţionat pentru sancţionarea persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. Ast Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Scandalagii și cerșetori amendați de jandarmii maramureșeni

Scandalagii și cerșetori amendați de jandarmii maramureșeni

Scandalagii și cerșetori amendați de jandarmii maramureșeni

Jandarmii maramureşeni aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu au acţionat pentru sancţionarea persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.
Astfel, jandarmii au fost solicitaţi să intervină pe strada Horia din Baia Mare , vineri 13 aprilie a.c., în jurul orei 01:10, pentru faptul că un bărbat cu vârsta de 38 de ani din localitatea Craiova judeţul Dolj, a provocat scandal tulburând liniştea locatarilor prin strigăte şi larmă, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare persoanelor aflate în zonă. Jandarmii care executau misiunea de asigurare a ordinii publice pe timpul desfăşurării Hramului Mănăstirii ,, Izvorul Tămăduirii ” din localitatea Petrova vineri 13 aprilie a.c., au fost solicitaţi de către cetăţenii care participau la slujba religioasă să intervină pentru faptul că trei bărbaţi, doi din judeţul Botoşani şi unul din judeţul Maramureş, au apelat în mod repetat la mila credincioşilor. De asemenea, pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare, vineri 13 aprilie a.c., în jurul orei 17:10 a fost solicitată intervenţia jandarmilor deoarece un bărbat cu vârsta de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, a adresat expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă unui angajat al S.C. Urbis.
Sâmbătă, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 20:30 un bărbat în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, aflându-se în faţa unui imobil de pe strada Aleea Dobrogei din Baia Mare, a ascultat muzica la un volum ridicat în autoturismul proprietate personală tulburând prin aceasta liniştea locatarilor.
Duminică, 15 aprilie a.c., în jurul orelor 20:00, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în parcul din faţa gării CFR, de pe strada Gării din localitatea Baia Mare, pentru faptul că opt bărbaţi consumau băuturi alcoolice, tulburau ordinea publică prin strigăte şi larmă, adresându-şi injurii şi expresii jignitoare iar în jurul orelor 23:30, jandarmii din cadrul patrulei auto urbane din localitatea Sighetu Marmaţiei, au surprins pe strada 9 Mai un tânăr de 19 ani din localitate, în timp ce consuma băuturi alcoolice, tulbura ordinea publică prin strigăte şi larmă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus