Şcoala altfel, la Postul Montan de Jandarmi Cavnic Reviewed by CD on . Cu ocazia desfăşurării programului ,,Şcoala altfel’’ organizat de către Colegiul Economic ,,Pintea Viteazul’’ din Baia Mare , Postul de Jandarmi Montan Cavnic a Cu ocazia desfăşurării programului ,,Şcoala altfel’’ organizat de către Colegiul Economic ,,Pintea Viteazul’’ din Baia Mare , Postul de Jandarmi Montan Cavnic a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Şcoala altfel, la Postul Montan de Jandarmi Cavnic

Şcoala altfel, la Postul Montan de Jandarmi Cavnic

Şcoala altfel, la Postul Montan de Jandarmi Cavnic

Cu ocazia desfăşurării programului ,,Şcoala altfel’’ organizat de către Colegiul Economic ,,Pintea Viteazul’’ din Baia Mare , Postul de Jandarmi Montan Cavnic a primit vizita unui grup de 21 copii în ziua de joi, 2 noiembrie 2017.
Cu prilejul acestei vizite, jandarmii le-au prezentat copiilor reguli de conduită în mediul montan şi protejarea acestuia, tehnici esenţiale de supravieţuire pe munte, dotarea minimă obligatorie pe un traseu montan, locul recomandat pentru instalarea unei tabere, elemente de bază pentru consumarea apei din fântâni şi văi de munte precum şi alte pericole la care se expun pe timpul deplasărilor pe munte. Copiii au fost instruiţi de către jandarmi cum să acorde primul ajutor şi cum să alarmeze echipele de salvare în caz de nevoie. De asemenea, elevilor le-au fost prezentate aspecte cu privire la atribuţiile ce revin jandarmilor montani, dotarea specifică Jandarmeriei Montane, zona de responsabilitate ce revine Postului Montan de Jandarmi Cavnic.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus