SEINI: Poliţiştii cercetează un caz de lovire asupra unui elev (VIDEO) Reviewed by CD on . Profesor din Seini acuzat că ar fi lovit un elev. În data de 11 noiembrie 2011, Poliţia oraşului Seini a fost sesizată despre un incident care a avut loc în cur Profesor din Seini acuzat că ar fi lovit un elev. În data de 11 noiembrie 2011, Poliţia oraşului Seini a fost sesizată despre un incident care a avut loc în cur Rating:
Ești aici: Acasă » Educație»SEINI: Poliţiştii cercetează un caz de lovire asupra unui elev (VIDEO)

SEINI: Poliţiştii cercetează un caz de lovire asupra unui elev (VIDEO)

SEINI: Poliţiştii cercetează un caz de lovire asupra unui elev (VIDEO)

Profesor din Seini acuzat că ar fi lovit un elev. În data de 11 noiembrie 2011, Poliţia oraşului Seini a fost sesizată despre un incident care a avut loc în curtea unei şcoli cu clasele I-VIII din localitate.

Potrivit datelor furnizate de catre cei de la IPJ MM, la poliţie s-a prezentat părintele unui elev de 11 ani, care reclama faptul că, fiul ei, în timpul unor activităţi şcolare, a fost lovit vineri, de către un profesor, de 63 ani, de la şcoala respectivă.

„Ieri au sosit şi concluziile medico-legale, stabilindu-se că minorul are nevoie pentru vindecare de două zile de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au anunţat cei de la Poliţia Maramureş.

 

Rareş Bogdan

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus