Seri de teatru la Muzeul Satului din Baia Mare Reviewed by CD on . După o pauză de mai puțin de o lună, Teatrul Ararat își redeschide porțile. Noua stagiune ( 2017-2018 ), va debuta cu prima ediție a festivalului, “Repere, Mitu După o pauză de mai puțin de o lună, Teatrul Ararat își redeschide porțile. Noua stagiune ( 2017-2018 ), va debuta cu prima ediție a festivalului, “Repere, Mitu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Seri de teatru la Muzeul Satului din Baia Mare

Seri de teatru la Muzeul Satului din Baia Mare

Seri de teatru la Muzeul Satului din Baia Mare

După o pauză de mai puțin de o lună, Teatrul Ararat își redeschide porțile.
Noua stagiune ( 2017-2018 ), va debuta cu prima ediție a festivalului, “Repere, Mituri, Identități.” Secțiunea I a acestei ediții, finanțată de Consiliul Județean Maramureș și având ca partener principal Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară, se va concretiza într-o micro-stagiune, ce va cuprinde 4 spectacole în aer liber, intitulată “Seri de teatru la Muzeul Satului.”
Astfel, în perioada 10 august – 31 august, în fiecare joi, începând cu ora 20:00, în incinta Muzeului Satului, Teatrul Ararat va susține patru spectacole, alături de actorii colaboratori ai Teatrului Ararat și de actorii cursanți din prima promoție ai Școlii Ludice.
Programul este următorul:
Joi- 10 august, ora 20:00- Soacra cu trei nurori
Joi, 17 august, ora 20:00-Școala Ludică
Joi, 24 august, ora 20:00- Mozaic Ludic
Joi, 31 august, ora 20:00- Ziua Limbii Române- spectacolul recital Eminescu,
“Pe mine mie, redă-mă…”
INTRAREA GRATUITĂ la toate spetacolele !

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus