Sighetean care a rănit un biciclist şi a părăsit locul faptei, identificat în scurt timp de poliţişti Reviewed by CD on . Ieri, la ora 11.00, poliţiştii din Vişeu de Jos au fost sesizaţi pe SNUAU 112, că pe D.N.18, în localitatea Vişeu de Jos, s-a produs un accident de circulaţie s Ieri, la ora 11.00, poliţiştii din Vişeu de Jos au fost sesizaţi pe SNUAU 112, că pe D.N.18, în localitatea Vişeu de Jos, s-a produs un accident de circulaţie s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sighetean care a rănit un biciclist şi a părăsit locul faptei, identificat în scurt timp de poliţişti

Sighetean care a rănit un biciclist şi a părăsit locul faptei, identificat în scurt timp de poliţişti

Sighetean care a rănit un biciclist şi a părăsit locul faptei, identificat în scurt timp de poliţişti

Ieri, la ora 11.00, poliţiştii din Vişeu de Jos au fost sesizaţi pe SNUAU 112, că pe D.N.18, în localitatea Vişeu de Jos, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.
La aproximativ două ore de la sesizare, poliţiştii au identificat şoferul implicat: un sighetean de 52 de ani. Verificările efectuate au relevat că în timp ce conducea un autoturism, acesta ar fi acroşat un biciclist în momentul în care s-ar fi angajat în depăşirea lui fără a păstra distanţa laterală suficientă, iar apoi şi-a continuat deplasarea.
Biciclistul, în vârstă de 75 de ani, a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngrijrii medicale. Nu a necesitat internarea.
În cauza se efectueaza cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea poliţiei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus