Sighetean dus cu elicopterul SMURD la București Reviewed by CD on . Pompierii maramureșeni au lichidat două incendii ieri 03.05.2018. Primul incendiu a fost lichidat de către pompierii sigheteni, care au intervenit pe strada Tra Pompierii maramureșeni au lichidat două incendii ieri 03.05.2018. Primul incendiu a fost lichidat de către pompierii sigheteni, care au intervenit pe strada Tra Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sighetean dus cu elicopterul SMURD la București

Sighetean dus cu elicopterul SMURD la București

Sighetean dus cu elicopterul SMURD la București

Pompierii maramureșeni au lichidat două incendii ieri 03.05.2018. Primul incendiu a fost lichidat de către pompierii sigheteni, care au intervenit pe strada Tractorului din municipiul Sighetu Marmației. În urma incendiului a rezultat o victimă în vârstă de 60 de ani, cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 50 % din suprafața corpului. Victima a fost preluată de către un echipaj SAJ și transportată la spital, iar astăzi dimineață a fost preluată de către un elicopter S.M.U.R.D. și transportată la București.
Al doilea incendiu a fost lichidat de către pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa. În urma incendiului au ars circa 120 de metri pătrați de litieră.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus