Sigheteni băuți, la volan Reviewed by CD on . Ieri, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani din municipiu care conducea un autoturism în stare de ebrietate pe strada Unirii. Ieri, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani din municipiu care conducea un autoturism în stare de ebrietate pe strada Unirii. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sigheteni băuți, la volan

Sigheteni băuți, la volan

Sigheteni băuți, la volan

Ieri, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani din municipiu care conducea un autoturism în stare de ebrietate pe strada Unirii. Deoarece testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.67 mg/l alcool în aerul expirat, şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge.

Un alt sighetean, de 35 de ani, a fost oprit pentru verificări în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Câmpului din Baia Sprie. Poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Întrucât prezenta halenă alcoolică, sigheteanul a fost condus la Centrul de Permanenţă din oraş, unde a refuzat recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus