Sighetu Marmației: A accidentat o femeie şi a părăsit locul faptei Reviewed by CD on . Marţi, 06 martie, la ora 23.40, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că o femeie, rănită în urma unui accident rutier, se află pe st Marţi, 06 martie, la ora 23.40, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că o femeie, rănită în urma unui accident rutier, se află pe st Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sighetu Marmației: A accidentat o femeie şi a părăsit locul faptei

Sighetu Marmației: A accidentat o femeie şi a părăsit locul faptei

Sighetu Marmației: A accidentat o femeie şi a părăsit locul faptei

Marţi, 06 martie, la ora 23.40, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că o femeie, rănită în urma unui accident rutier, se află pe strada Iapa din municipiu, într-un şanţ. Poliţiştii deplasaţi de urgenţă la locul indicat au identificat-o pe victimă: o sigheteancă în vârstă de 50 de ani. Din cauza leziunilor suferite după ce a fost acroşată de un autoturism, femeia a fost transportată la spitalul din municipiu, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.
Din primele verificări efectuate s-a constatat că victima a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism şi în urma impactului a fost proiectată în şanţ. Întrucât

şoferul şi-a continuat deplasarea după ce a acroşat-o pe femeie, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au demarat activităţile specifice pentru prinderea şi identificarea sa.
Ieri, 07 martie, a fost identificat un tânăr de 19 ani din Sarasău, bănuit de comiterea faptei, iar autoturismul implicat în accident a fost găsit abandonat, pe strada Tractorului din municipiu.
Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi tragerea lui la răspundere penală.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus