Sighetu Marmației: Elevii chiulangii, în atenția jandarmilor Reviewed by CD on . Jandarmeria Maramureş în colaborare cu reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ au acţionat în baza Planului pentru creşterea siguranţei în unităţile de înv Jandarmeria Maramureş în colaborare cu reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ au acţionat în baza Planului pentru creşterea siguranţei în unităţile de înv Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sighetu Marmației: Elevii chiulangii, în atenția jandarmilor

Sighetu Marmației: Elevii chiulangii, în atenția jandarmilor

Sighetu Marmației: Elevii chiulangii, în atenția jandarmilor

Jandarmeria Maramureş în colaborare cu reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ au acţionat în baza Planului pentru creşterea siguranţei în unităţile de învăţământ preuniversitar, efectuând miercuri, 17 februarie a.c., o acţiune pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar.
Fenomenul absenteismului se menţine în rândul elevilor, cu toate activităţile preventive de conştientizare şi acţiunile anterioare desfăşurate. Astfel, în timpul acţiunii executate în municipiul Sighetu Marmaţiei, în decurs de câteva ore, cadre didactice împreună cu jandarmii sigheteni, au surprins şi identificat un număr de 7 elevi, cu vârste între 15 – 18 ani, care au părăsit nemotivat perimetrul instituţiilor de învăţământ preuniversitar, în timpul programului educaţional.
Conform prevederilor H.C.J. 38/2003, art. 2, lit. j, tinerii au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus