Sirenele din Baia Mare, verificate de specialiști din cadrul ISU Maramureș Reviewed by CD on . Specialiști din cadrul I.S.U. Maramureș împreună cu reprezentanți ai Primăriei Baia Mare au verificat astăzi sirenele din municipiul Baia Mare. Aceste verificăr Specialiști din cadrul I.S.U. Maramureș împreună cu reprezentanți ai Primăriei Baia Mare au verificat astăzi sirenele din municipiul Baia Mare. Aceste verificăr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sirenele din Baia Mare, verificate de specialiști din cadrul ISU Maramureș

Sirenele din Baia Mare, verificate de specialiști din cadrul ISU Maramureș

Sirenele din Baia Mare, verificate de specialiști din cadrul ISU Maramureș

Specialiști din cadrul I.S.U. Maramureș împreună cu reprezentanți ai Primăriei Baia Mare au verificat astăzi sirenele din municipiul Baia Mare. Aceste verificări se fac în contextul declanșării exercițiului de săptămâna viitoare din perioada 18.04.-21.04.2017, când în localități din țară va fi declanșat mecanismul de înștiințare a autorităților privind iminența producerii unor evenimente deosebite și vor fi acționate echipamentele dedicate de avertizare/alarmare a populației din zone posibil a fi afectate de dezastre, prin intermediul semnalelor acustice.
Simulările vor începe marți, 18 aprilie a.c., iar timp de patru zile vor fi verificate atât fluxurile de transmitere a mesajelor de înștiințare către autorități, cât și modul de funcționare a mijloacelor de alarmare a populației (sirene) existente la nivelul comunităților.
În perioada vizată, locuitorii Capitalei și cei din județele țării vor auzi semnalul de alarmare, compus din 5 sunete a câte 16 secunde fiecare, în intervalul orar 10.00-15.00. De asemenea, în funcție de caracteristicile tehnice, vor fi testate și echipamentele care permit transmiterea mesajelor de avertizare vocală către populație.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus