SISTĂRI: Băimărenii de pe străzile Crișan și Pășunii rămân azi fără apă Reviewed by CD on . În scopul efectuării unor lucrări de reparații/întreținere la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Baia Mare, azi se va întrerupe furnizarea apei potabile p În scopul efectuării unor lucrări de reparații/întreținere la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Baia Mare, azi se va întrerupe furnizarea apei potabile p Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»SISTĂRI: Băimărenii de pe străzile Crișan și Pășunii rămân azi fără apă

SISTĂRI: Băimărenii de pe străzile Crișan și Pășunii rămân azi fără apă

SISTĂRI: Băimărenii de pe străzile Crișan și Pășunii rămân azi fără apă

În scopul efectuării unor lucrări de reparații/întreținere la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Baia Mare, azi se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile Crișan – cuplare rețea nouă și Pășunii (între strada Păltinișului și strada Granicerilor) – avarie branșament.

Lucrările se vor efectua în intervalul orar 08.00 – 16.00.

„Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Societatea Vital SA solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atât pe străzile mai sus menționate cât si pe cele învecinate cu acestea. Rugăm clienții societății să își asigure, prin stocare, necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul SC Vital SA Baia Mare tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2″, se arată într-un comunicat al societății de furnizare a apei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus