SISTĂRI: Cinci străzi din Baia Mare rămân azi fără apă Reviewed by CD on . Astăzi, SC Vital SA Baia Mare va întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă din cauza unor avarii la rețeaua de distribuție pe următoarele s Astăzi, SC Vital SA Baia Mare va întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă din cauza unor avarii la rețeaua de distribuție pe următoarele s Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»SISTĂRI: Cinci străzi din Baia Mare rămân azi fără apă

SISTĂRI: Cinci străzi din Baia Mare rămân azi fără apă

SISTĂRI: Cinci străzi din Baia Mare rămân azi fără apă

Astăzi, SC Vital SA Baia Mare va întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă din cauza unor avarii la rețeaua de distribuție pe următoarele străzi: 13 Decembrie, Bobâlna, Lupului, Pădurarilor și Lunci. 

Lucrările se vor efectua în intervalul orar 08.00 – 16.00.

„Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Societatea Vital SA solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atât pe străzile mai sus menționate cât si pe cele învecinate cu acestea. Rugăm clienții societății să își asigure, prin stocare, necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul SC Vital SA Baia Mare tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2″, se arată într-un comunicat al societății de furnizare a apei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus