SISTĂRI: Întreruperi ale serviciilor SC Vital luni, 15 iulie Reviewed by CD on . În scopul efectuării unor lucrări de reparații/întreținere la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Baia Mare, azi, se va întrerupe furnizarea apei potabile În scopul efectuării unor lucrări de reparații/întreținere la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Baia Mare, azi, se va întrerupe furnizarea apei potabile Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»SISTĂRI: Întreruperi ale serviciilor SC Vital luni, 15 iulie

SISTĂRI: Întreruperi ale serviciilor SC Vital luni, 15 iulie

SISTĂRI: Întreruperi ale serviciilor SC Vital luni, 15 iulie

În scopul efectuării unor lucrări de reparații/întreținere la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Baia Mare, azi, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile Victoriei (b-dl Decebal – IPEG, partea stânga)- reparat hidrant, 1 Mai, P-ța Cetății – cuplare retea noua și Aleea Marăști – avarie conductă.


De asemenea, datorită lucrarilor de cuplare la rețeaua nouă va fi afectată presiunea apei pentru utilizatorii care locuiesc pe străzile Olarilor, Crișan, Cloșca, 22 Decembrie și Vasile Alecsandri.

Lucrările se vor efectua în intervalul orar 08.00 – 16.00.

„Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Societatea Vital SA solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atât pe străzile mai sus menționate cât si pe cele învecinate cu acestea. Rugăm clienții societății să își asigure, prin stocare, necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul SC Vital SA Baia Mare tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2″, se arată într-un comunicat al societății de furnizare a apei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus