Șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice, depistați azi-noapte în Baia Mare și Șomcuta Mare Reviewed by CD on . În cadrul unor activități pentru menținerea unui climat de siguranță în rândul participanților la traficul rutier, polițiștii au identificat trei bărbați care c În cadrul unor activități pentru menținerea unui climat de siguranță în rândul participanților la traficul rutier, polițiștii au identificat trei bărbați care c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice, depistați azi-noapte în Baia Mare și Șomcuta Mare

Șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice, depistați azi-noapte în Baia Mare și Șomcuta Mare

Șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice, depistați azi-noapte în Baia Mare și Șomcuta Mare

În cadrul unor activități pentru menținerea unui climat de siguranță în rândul participanților la traficul rutier, polițiștii au identificat trei bărbați care conduceau autovehicule deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Azi-noapte, în jurul orei 00.10, polițiștii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că bărbatul de la volan, în vârstă de 45 de ani, domiciliat în comuna Satulung, avea o concentrație mare de alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au constatat că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Alți doi conducători auto care se deplasau cu autoturismele chiar dacă se aflau sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați pe strada Victoriei din Baia Mare și pe strada Someș din Șomcuta Mare. Șoferii, un băimărean de 62 de ani și un bărbat de 42 de ani din comuna Ardusat, sunt cercetați sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus