Specialiștii ISU Maramureș, în misiune la Bistrița Reviewed by CD on . Ieri, a fost solicitat sprijinul ISU Bistrița - Năsăud şi a echipajului CBRN din cadrul ISU Maramures, în vederea cercetării unei zone contaminate şi prelevarea Ieri, a fost solicitat sprijinul ISU Bistrița - Năsăud şi a echipajului CBRN din cadrul ISU Maramures, în vederea cercetării unei zone contaminate şi prelevarea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Specialiștii ISU Maramureș, în misiune la Bistrița

Specialiștii ISU Maramureș, în misiune la Bistrița

Specialiștii ISU Maramureș, în misiune la Bistrița

Ieri, a fost solicitat sprijinul ISU Bistrița – Năsăud şi a echipajului CBRN din cadrul ISU Maramures, în vederea cercetării unei zone contaminate şi prelevarea de probe pentru identificarea unor substanţe chimice.

Misiunea a venit în urma solicitării polițiștilor Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care, în colaborare cu Garda Națională de Mediu – Serviciul Comisariatului Bistrița-Năsăud, au organizat și desfășurat o acțiune pe linia protecției mediului, pe raza municipiului Bistrița.

În urma activităţilor desfăşurate, echipele de control au descoperit de 62 de recipiente cu volum între 150 ml și 3 litri, dintre care 4 aveau inscripția „azotat de argint”, restul fiind substanţe neidentificate, posibil periculoase.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus