Tâlhărie soluţionată de poliţiştii din Baia Sprie. Un sălăjean a fost reţinut pentru 24 de ore Reviewed by CD on . Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Baia Sprie au dus la identificarea unui tânăr de 20 de ani, din Sălaj, bănuit de comiterea Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Baia Sprie au dus la identificarea unui tânăr de 20 de ani, din Sălaj, bănuit de comiterea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tâlhărie soluţionată de poliţiştii din Baia Sprie. Un sălăjean a fost reţinut pentru 24 de ore

Tâlhărie soluţionată de poliţiştii din Baia Sprie. Un sălăjean a fost reţinut pentru 24 de ore

Tâlhărie soluţionată de poliţiştii din Baia Sprie. Un sălăjean a fost reţinut pentru 24 de ore

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Baia Sprie au dus la identificarea unui tânăr de 20 de ani, din Sălaj, bănuit de comiterea unei tâlhării. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, la data de 25 martie a.c., un bărbat din Satu Nou de Sus a sesizat poliţia că vecinul său prezenta mai multe leziuni la nivelul feţei şi bănuieşte că acesta ar fi fost agresat. Bărbatul rănit, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Acesta le-a relatat poliţiştilor că a fost agresat de un bărbat necunoscut care a reuşit să pătrundă prin efracţie în locuinţa sa şi care i-a sustras o sumă de bani.
Activităţile desfăşurate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr de 20 de ani domiciliat în judeţul Sălaj, bănuit de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus