Tânăr din Berchezoaia reţinut de polițiști, pentru 24 de ore, după ce a tâlhărit o băimăreamcă de 74 de aniie Reviewed by CD on . Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea unei tâl Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea unei tâl Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Berchezoaia reţinut de polițiști, pentru 24 de ore, după ce a tâlhărit o băimăreamcă de 74 de aniie

Tânăr din Berchezoaia reţinut de polițiști, pentru 24 de ore, după ce a tâlhărit o băimăreamcă de 74 de aniie

Tânăr din Berchezoaia reţinut de polițiști, pentru 24 de ore, după ce a tâlhărit o băimăreamcă de 74 de aniie

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării.

Ieri, 22 noiembrie, în urma activităţilor întreprinse de poliţiştii de investigaţii criminale, a fost identificat un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării. Conform probatoriului administrat, săptămâna trecută acesta ar fi sustras prin violenţă poşeta unei femei. Victima, băimăreancă în vârstă de 74 de ani, se deplasa pe strada Victoriei din municipiu.
Tânărul, de 24 de ani, domiciliat în localitatea Berchezoaia, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus