Tânăr din Coaș cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni silvice Reviewed by CD on . Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Târgu Lăpuş au dus la identificarea unui tânăr domiciliat în Coaş, bănuit că ar fi tăiat il Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Târgu Lăpuş au dus la identificarea unui tânăr domiciliat în Coaş, bănuit că ar fi tăiat il Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Coaș cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni silvice

Tânăr din Coaș cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni silvice

Tânăr din Coaș cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni silvice

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii din Târgu Lăpuş au dus la identificarea unui tânăr domiciliat în Coaş, bănuit că ar fi tăiat ilegal şi sustras mai mulţi arbori. Poliţiştii au întocmit cinci dosare penale şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Prevenirea infracţiunilor la regimul silvic constituie o prioritate pentru poliţiştii din Târgu Lăpuş, care periodic organizează acţiuni de control în teren, atât în fondul forestier, la societăţile de prelucrare dar şi pe drumurile publice, pe rutele de transport a materialului lemnos.
Astfel, ieri 21 aprilie, în urma unor verificări efectuate, poliţiştii au constatat că din locurile numite „Părăul Arţărişului”, „Părăul Butani” şi „Vârful Butanilor”, de pe proprietăţile a cinci persoane, au fost tăiaţi şi sustraşi mai mulţi arbori verzi şi nemarcaţi.
Investigaţiilor efectuate au relevat că bănuit de comiterea faptelor ar fi un tânăr de 26 de ani, din localitatea Coaş, care ar fi exploatat materialul lemnos din zonă prin intermediul a două societăţi comerciale de profil.
În cauză au fost întocmite cinci dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi tragerea la răspundere a bănuitului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus