Tânăr din Săbișa, fără permis, prins băut la volan Reviewed by CD on . La data de 25 ianuarie, în cadrul acțiunilor preventive și de monitorizare a traficului rutier, polițiștii din cadrul Poliției orașului Seini au oprit pentru co La data de 25 ianuarie, în cadrul acțiunilor preventive și de monitorizare a traficului rutier, polițiștii din cadrul Poliției orașului Seini au oprit pentru co Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Săbișa, fără permis, prins băut la volan

Tânăr din Săbișa, fără permis, prins băut la volan

Tânăr din Săbișa, fără permis, prins băut la volan

La data de 25 ianuarie, în cadrul acțiunilor preventive și de monitorizare a traficului rutier, polițiștii din cadrul Poliției orașului Seini au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, din localitatea Săbişa.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus