Tânără accidentată aseară în Seini, pe trecerea de pietoni Reviewed by CD on . Aseară, la ora 19.20, poliţiştii au fost sesizaţi că pe D.E. 58, în oraşul Seini, o tânără a fost rănită în urma unui accident de circulaţie. Cercetările efectu Aseară, la ora 19.20, poliţiştii au fost sesizaţi că pe D.E. 58, în oraşul Seini, o tânără a fost rănită în urma unui accident de circulaţie. Cercetările efectu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânără accidentată aseară în Seini, pe trecerea de pietoni

Tânără accidentată aseară în Seini, pe trecerea de pietoni

Tânără accidentată aseară în Seini, pe trecerea de pietoni

Aseară, la ora 19.20, poliţiştii au fost sesizaţi că pe D.E. 58, în oraşul Seini, o tânără a fost rănită în urma unui accident de circulaţie.
Cercetările efectuate de poliţiştii sosiţi la faţa locului au relevat că tânăra, de 27 de ani, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism, în timp ce traversa strada Piaţa Unirii regulamentar, pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător.
La volanul autoturismului a fost identificat un cetăţean portughez, domiciliat în Baia Mare, în vârstă de 48 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.
În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus