Țara Codrului în straie populare Reviewed by CD on . Sărbătoarea Sânzienelor a fost maracată în Băița de sub Codru prin cântec, joc și voie bună. Duminică, 24 iunie, la Huta Băiței s-a desfășurat cea de-a XXIV-a e Sărbătoarea Sânzienelor a fost maracată în Băița de sub Codru prin cântec, joc și voie bună. Duminică, 24 iunie, la Huta Băiței s-a desfășurat cea de-a XXIV-a e Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Țara Codrului în straie populare

Țara Codrului în straie populare

Țara Codrului în straie populare

Sărbătoarea Sânzienelor a fost maracată în Băița de sub Codru prin cântec, joc și voie bună. Duminică, 24 iunie, la Huta Băiței s-a desfășurat cea de-a XXIV-a ediție a Serbării Câmpenești „Târgul Sânzienelor”. Evenimentul este cuprins în Programul Cultural Prioritar al Consiliului Județean Maramureș și a fost organizat de Primăria Comunei Băița de sub Codru.

Consiliul Județean Maramureș a fost reprezentat de Ioan Buda, consilier județean, alături de care au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților locale.

Din programul acestei manifestări nu au lipsit nici meșterii populari. De asemenea, atmosfera a fost întreținută de artiștii Crina Horincar, Radu Ciordaș, Georgiana Pop, Ionuț Teudan , Blidaru Gheorghe și Ansamblul Folcloric Național Transilvania, Ansamblul Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare , Ansamblul „Mugurii Codrului” Mireșu Mare.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus