Țigări în valoare de peste 53.000 de lei confiscate în Sighetu Marmației, Rona de Sus și Craciunești Reviewed by CD on . În cadrul unor acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat aproxima În cadrul unor acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat aproxima Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Țigări în valoare de peste 53.000 de lei confiscate în Sighetu Marmației, Rona de Sus și Craciunești

Țigări în valoare de peste 53.000 de lei confiscate în Sighetu Marmației, Rona de Sus și Craciunești

Țigări în valoare de peste 53.000 de lei confiscate în Sighetu Marmației, Rona de Sus și Craciunești

În cadrul unor acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat aproximativ 6.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de peste 53.000 lei, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

*Ieri, 24 februarie a.c., începând cu ora 18.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmației au efectuat, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Sighetu Marmației, două percheziții domiciliare pe raza localității Rona de Sus.

În urma perchezițiilor, la unul dintre imobilele vizate, care aparține lui Ana H., de 52 ani, au fost descoperite patru colete învelite în folie de culoare neagră care conțineau țigări.

Acestea au fost transportate la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 26.700 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

* În data de 24 februarie a.c., un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul P.F. Sighetu Marmației a identificat în trafic, pe raza localității Sighetu Marmației, un autoturism înmatriculat în România, despre care aveau date că transportă țigări de contrabandă.

Polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea semnalelor regulamentare pentru a opri la control autoturismul, în acesta aflându-se Lenuța G., de 27 ani și Cristina P., de 31 ani, ambele domiciliate pe raza județului Arad.

Lucrătorii noștri au luat măsura conducerii autoturismului și a celor două persoane la sediul sectorului în vederea efectuării unui control amănunțit.

În urma controlului au fost descoperite în locașuri special amenajate 1.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 8.900 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

* Lucrători din cadrul aceluiași sector, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, au descoperit abandonate în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Crăciunești, județul Maramureș, patru colete voluminoase care conțineau 1.980 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 17.600 lei au fost ridicate în vederea confiscării iar în continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus