Toxiinfecție alimentară: Consiliul Județean ia atitudine – Ciceu nu vrea să dea ochii cu presa Reviewed by CD on . În data de 25 iulie 2013, un grup de aproximativ 80 de angajaţi ai Consiliului Judeţean Maramureş au participat la un picnic organizat la cabana de la Apa Sărat În data de 25 iulie 2013, un grup de aproximativ 80 de angajaţi ai Consiliului Judeţean Maramureş au participat la un picnic organizat la cabana de la Apa Sărat Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Toxiinfecție alimentară: Consiliul Județean ia atitudine – Ciceu nu vrea să dea ochii cu presa

Toxiinfecție alimentară: Consiliul Județean ia atitudine – Ciceu nu vrea să dea ochii cu presa

Toxiinfecție alimentară: Consiliul Județean ia atitudine – Ciceu nu vrea să dea ochii cu presa

În data de 25 iulie 2013, un grup de aproximativ 80 de angajaţi ai Consiliului Judeţean Maramureş au participat la un picnic organizat la cabana de la Apa Sărată din apropiere de Baia Mare. La puţin timp după ce au consumat din produsele alimentare de la masă, aproximativ 25 de persoane, dintre cei prezenţi au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare cu simptome de toxiinfecţie alimentară: greţuri, vărstăuri, ameţeli, stare generală alterată. 23 dintre ei au rămas sub supraveghere medicală până a doua zi.

Evoluţia lor este favorabilă, angajaţii fiind în afara oricărui pericol. Menţionăm că acţiunea a fost organizată după orele de program, în scopul socializării angajaţilor instituţiei. La masă s-au servit produse tradiţionale, dar şi preparate pe bază de produse tradiţionale. O parte dintre produse au fost achiziţionate de la Piaţa de Alimente din Baia Mare.

Precizăm că, inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi ai Inspectoratului de Sănătate Publică au recoltat probe din fiecare preparat, urmând să se afle care este sursa declanşării toxiinfecţiei alimentare. De asemenea, s-au făcut controale şi la Piaţa de Alimente din Baia Mare, de unde s-au cumpărat produsele. Se aşteaptă rezultatul analizelor de laborator pentru a stabili care a fost alimentul infestat.

 

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus