Tragedie: Jandarm băimărean decedat în urma unui infarct Reviewed by CD on . Marţi dimineaţa, Plt.maj. Martonaş Marius Ioan din cadrul Inspectoratului Juidețean de Jandarmi Maramureș a decedat la doar 39 de ani, în urma unui accident vas Marţi dimineaţa, Plt.maj. Martonaş Marius Ioan din cadrul Inspectoratului Juidețean de Jandarmi Maramureș a decedat la doar 39 de ani, în urma unui accident vas Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tragedie: Jandarm băimărean decedat în urma unui infarct

Tragedie: Jandarm băimărean decedat în urma unui infarct

Tragedie: Jandarm băimărean decedat în urma unui infarct

Marţi dimineaţa, Plt.maj. Martonaş Marius Ioan din cadrul Inspectoratului Juidețean de Jandarmi Maramureș a decedat la doar 39 de ani, în urma unui accident vascular suferit în ziua de 05 martie a.c. Cu toate că a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean ,, Dr. Constantin Opriş’’ din Baia Mare, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el. Martonaș Marius Ioan era încadrat la IJJ Maramureș din anul 2006 şi a lăsat în urma sa o familie îndurerată şi fetiţă de numai 8 anişori.
Trupul neînsufleţit va fi înhumat joi, 08 martie a.c., ora 13.00, la cimitirul Horia II militar din localitatea Baia Mare conform regulamentelor militare.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus