Trei accidente de circulație produse ieri în Baia Mare Reviewed by CD on . Ieri, 14 noiembrie, la ora 10.45, în municipiul Baia Mare a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită uşor. Un tânăr de 20 de ani din Ieri, 14 noiembrie, la ora 10.45, în municipiul Baia Mare a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită uşor. Un tânăr de 20 de ani din Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei accidente de circulație produse ieri în Baia Mare

Trei accidente de circulație produse ieri în Baia Mare

Trei accidente de circulație produse ieri în Baia Mare

Ieri, 14 noiembrie, la ora 10.45, în municipiul Baia Mare a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită uşor.
Un tânăr de 20 de ani din Sighetu Marmaţiei, care conducea un autoturism dinspre strada Electrolizei spre strada Industriei, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta.
În urma impactului, şoferul maşinii acroşate, un bărbat de 50 de ani din Baia Sprie, a fost rănit uşor şi a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde nu a necesitat internarea.
Niciunul din conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot în Baia Mare, la ora 17,10, pe strada Vasile Lucaciu a avut loc un alt accident de circulaţie. Un bărbat de 61 de ani, din Italia, aflat la volanul unui autoturism a accidentat o femeie care, în calitate de pieton, era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. În urma accidentului victima, o femeie în vârstă de 40 de ani din Baia Sprie, a rămas internată în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Poliţiştii continuă cercetările urmând a dispune măsurile legale.

Tot ieri, la ora 19,27, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Baia Mare, un bărbat de 54 de ani, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate din beton aflat pe partea dreaptă a părţii

carosabile. În urma impactului bărbatul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus