Trei minori din Borșa au furat un autoturism pe care l-au abandonat în Dej Reviewed by CD on . La data de 12 iunie poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi despre faptul că, în noaptea precedentă, autori necunoscuţi au sustras un autoturism din garajul unui La data de 12 iunie poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi despre faptul că, în noaptea precedentă, autori necunoscuţi au sustras un autoturism din garajul unui Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei minori din Borșa au furat un autoturism pe care l-au abandonat în Dej

Trei minori din Borșa au furat un autoturism pe care l-au abandonat în Dej

Trei minori din Borșa au furat un autoturism pe care l-au abandonat în Dej

La data de 12 iunie poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi despre faptul că, în noaptea precedentă, autori necunoscuţi au sustras un autoturism din garajul unui imobil situat pe strada Victoriei din oraş.
În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti, autoturismul a fost găsit abandonat pe raza municipiului Dej din judeţul Cluj, la o zi după reclamarea furtului. Poliţiştii şi-au continuat investigaţiile şi au stabilit că bănuiţi de comiterea furtului sunt trei minori din Borşa, cu vârste între 15 şi 17 ani. Autoturismul, care nu prezenta avarii la nivelul caroseriei, a fost restituit părţii vătămate.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus