Trupa „Compact”, în dialog cu fanii din Baia Mare Reviewed by CD on . Fanii celei mai populare trupe muzicale românești a anilor `80 vor avea șansa de a sta față în față cu cei care ani la rândul au făcut furori în rândul iubitori Fanii celei mai populare trupe muzicale românești a anilor `80 vor avea șansa de a sta față în față cu cei care ani la rândul au făcut furori în rândul iubitori Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trupa „Compact”, în dialog cu fanii din Baia Mare

Trupa „Compact”, în dialog cu fanii din Baia Mare

Trupa „Compact”, în dialog cu fanii din Baia Mare

Fanii celei mai populare trupe muzicale românești a anilor `80 vor avea șansa de a sta față în față cu cei care ani la rândul au făcut furori în rândul iubitorilor de rock clasic. Școala Populară de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare organizează în data de 6 octombrie 2018 evenimentul „Compact în dialog cu fanii”.

Evenimentul va avea loc în sala Teatrului de Păpuși, str. Dacia nr. 3 de la orele 15.00. Fanii trupei „Compact” au ocazia să depene amintiri despre vremea când „Fata din vis” era hit-ul absolut și despre noul album al formației. Paul Ciuci și colegii săi vor vorbi despre felul cum funcționează o trupă rock și despre secretul longevității brandului „Compact”.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus