Un agent de vânzări din Baia Mare este cercetat de polițiști, pentru că a înscenat furtul unei sume importante de bani Reviewed by CD on . Un agent de vânzări, care a pierdut la jocuri de noroc toţi banii încasaţi în cursul lunii iulie, a încercat să însceneze furtul acestora. Cu tot „scenariul” el Un agent de vânzări, care a pierdut la jocuri de noroc toţi banii încasaţi în cursul lunii iulie, a încercat să însceneze furtul acestora. Cu tot „scenariul” el Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un agent de vânzări din Baia Mare este cercetat de polițiști, pentru că a înscenat furtul unei sume importante de bani

Un agent de vânzări din Baia Mare este cercetat de polițiști, pentru că a înscenat furtul unei sume importante de bani

Un agent de vânzări din Baia Mare este cercetat de polițiști, pentru că a înscenat furtul unei sume importante de bani

Un agent de vânzări, care a pierdut la jocuri de noroc toţi banii încasaţi în cursul lunii iulie, a încercat să însceneze furtul acestora. Cu tot „scenariul” elaborat, poliţiştii şi-au dat seama de planul acestuia şi acum îl cercetează pentru comiterea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Vineri după-amiaza, la ora 16.30, tânărul în vârstă de 28 de ani, din Baia Mare, a alertat poliţia prin SNUAU 112 că a fost victima infracţiunii de furt din auto. Acesta a precizat că a parcat autoturismul pe raza oraşului Seini pentru a merge la un magazin şi că în aproximativ cinci minute, cât a lipsit, persoane necunoscute au profitat de faptul că a uitat geamul portierei deschis şi au sustras din torpedou 80 000 de lei.
Poliţiştii au demarat activităţile specifice de cercetare şi au constatat că cel care şi-a însuşit banii a fost chiar reclamantul. Tânărul şi-a recunoscut fapta. Banii, care reprezentau încasările din cursul lunii iulie, au fost pierduţi la jocurile de noroc iar furtul a fost înscenat pentru a se justifica administratorului societăţii.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus