Un autoturism a ars azi noapte în Baia Mare. Pompierii au stins incendii și în Sighetu Marmației și Vișeu de Sus Reviewed by CD on . Astăzi, 06.02.2014, în intervalul orar 00.30 – 03.00, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş au i Astăzi, 06.02.2014, în intervalul orar 00.30 – 03.00, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş au i Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un autoturism a ars azi noapte în Baia Mare. Pompierii au stins incendii și în Sighetu Marmației și Vișeu de Sus

Un autoturism a ars azi noapte în Baia Mare. Pompierii au stins incendii și în Sighetu Marmației și Vișeu de Sus

Un autoturism a ars azi noapte în Baia Mare. Pompierii au stins incendii și în Sighetu Marmației și Vișeu de Sus

Astăzi, 06.02.2014, în intervalul orar 00.30 – 03.00, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Gheorghe Pop de Băseşti” al judeţului Maramureş au intervenit pentru lichidarea unui număr de patru incendii, astfel:

– Detaşamentul de Pompieri Baia Mare a fost solicitat pentru stingerea unor incendii izbucnite în municipiul Baia Mare (strada Mărăşeşti, strada Transilvaniei). Au ars aproximativ 300 kg deşeuri menajere, respectiv un autoturism (in proporţie de 80%).

– Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Vadu Izei. Au ars aproximativ 50 kilograme de fân.

– Secţia de Pompieri Vişeu de Sus a fost solicitată pentru stingerea unui incendiu izbucnit în comuna Bistra. La acţiunea de lichidare au participat şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă ai comunei. Suprafaţa afectată a fost de aproximativ 210 mp acoperiş învelit cu tablă, respectiv circa 15 tone de fân.

Toate aceste incendii au fost lichidate.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus