Un băimărean a sunat la 112 după ce s-a certat cu soția. Jandarmii l-au amendat Reviewed by CD on . Echipajele de jandarmi aflate în timpul îndeplinirii atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au luat măsurile impuse de normele legale în vigoa Echipajele de jandarmi aflate în timpul îndeplinirii atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au luat măsurile impuse de normele legale în vigoa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un băimărean a sunat la 112 după ce s-a certat cu soția. Jandarmii l-au amendat

Un băimărean a sunat la 112 după ce s-a certat cu soția. Jandarmii l-au amendat

Un băimărean a sunat la 112 după ce s-a certat cu soția. Jandarmii l-au amendat

Echipajele de jandarmi aflate în timpul îndeplinirii atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au luat măsurile impuse de normele legale în vigoare în cazul unor sesizări privind încălcarea normelor de convieţuire socială.
Sâmbătă, 24 februarie a.c., în jurul orei 22:50, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un magazin situat pe strada Vasile Alexandri din Baia Mare unde un bărbat cu vârsta de 43 ani din Baia Mare, a provocat scandal şi a adresat cuvinte şi expresii jignitoare unei angajate. Duminică, 25 februarie a.c., în jurul orei 00:40, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un restaurant din Baia Mare unde un cetăţean domiciliat în Baia Mare cu vârsta de 36 ani, a provocat scandal iar în jurul orei 12:40, un cetăţean din Baia Mare în vârstă de 33 ani, a apelat nejustificat la numărul de urgenţă „112”, solicitând la faţa locului un echipaj de ambulanţa şi forţele de ordine, după o ceartă avută cu soţia sa. Aceste persoane au fost sancţionate contravenţional cu amendă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus