Un bărbat de 43 de ani din Fersig şi-a pierdut trei degete, după ce o petardă i-a explodat în mână Reviewed by CD on . Sâmbătă, 11 februarie, la ora 18.15, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi despre faptul că unui bărbat i-a explodat o petardă în mână. În urma verificăr Sâmbătă, 11 februarie, la ora 18.15, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi despre faptul că unui bărbat i-a explodat o petardă în mână. În urma verificăr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat de 43 de ani din Fersig şi-a pierdut trei degete, după ce o petardă i-a explodat în mână

Un bărbat de 43 de ani din Fersig şi-a pierdut trei degete, după ce o petardă i-a explodat în mână

Un bărbat de 43 de ani din Fersig şi-a pierdut trei degete, după ce o petardă i-a explodat în mână

Sâmbătă, 11 februarie, la ora 18.15, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi despre faptul că unui bărbat i-a explodat o petardă în mână.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul de 43 de ani, în timp ce se afla pe terasa exterioară a locuinţei sale din localitatea Fersig, a aprins petarda cu scopul de a speria trei câini care se aflau în ograda sa, dar petarda i-a explodat în mână înainte de a o arunca.
În urma exploziei bărbatul şi-a pierdut trei degete de la mâna strângă şi a fost internat la secţia chirurgie plastică a Spitalului Judeţean Baia Mare.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus