Un bărbat din Cavnic s-a urcat băut la volan și a avariat autoturismul unei femei Reviewed by CD on . Un bărbat din Cavnic, care a condus pe drumurile publice din oraş chiar dacă se afla sub influenţa alcoolului, a avariat autoturismul unei femei din acelaşi ora Un bărbat din Cavnic, care a condus pe drumurile publice din oraş chiar dacă se afla sub influenţa alcoolului, a avariat autoturismul unei femei din acelaşi ora Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Cavnic s-a urcat băut la volan și a avariat autoturismul unei femei

Un bărbat din Cavnic s-a urcat băut la volan și a avariat autoturismul unei femei

Un bărbat din Cavnic s-a urcat băut la volan și a avariat autoturismul unei femei

Un bărbat din Cavnic, care a condus pe drumurile publice din oraş chiar dacă se afla sub influenţa alcoolului, a avariat autoturismul unei femei din acelaşi oraş. Acesta este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ieri, la 17.30, o femeie din Cavnic a sesizat poliţia cu privire la faptul că autoturismul i-a fost avariat de un bărbat din oraş care conducea pe strada Eliberării din oraş. Poliţiştii au constatat că persoana care i-a avariat autoturismul este un bărbat de 61 de ani, care posedă permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.
De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că bărbatul avea o concentraţie de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere necorespunzător şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus