Un bărbat şi o femeie din Slovacia, bănuiţi de înşelăciune şi furt în Baia Mare Reviewed by CD on . Poliţiştii maramureşeni au identificat două persoane din Slovacia care sunt bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi furt, fapte săvârşite în munic Poliţiştii maramureşeni au identificat două persoane din Slovacia care sunt bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi furt, fapte săvârşite în munic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat şi o femeie din Slovacia, bănuiţi de înşelăciune şi furt în Baia Mare

Un bărbat şi o femeie din Slovacia, bănuiţi de înşelăciune şi furt în Baia Mare

Un bărbat şi o femeie din Slovacia, bănuiţi de înşelăciune şi furt în Baia Mare

Poliţiştii maramureşeni au identificat două persoane din Slovacia care sunt bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi furt, fapte săvârşite în municipiul Baia Mare.
Aceştia, în 27 noiembrie 2013, fiind însoţiţi de o altă persoană, au acostat un băimărean în vârstă de 84 de ani, în timp ce acesta se afla în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare. S-au deplasat împreună la locuinţa lui unde i-au spus că sunt din Ungaria şi au internată în spitalul din municipiu o rudenie care a suferit un accident. I-au cerut băimăreanului să le schimbe o sumă de bani din euro în lei, însă aceasta a refuzat schimbul dar le-a oferit ca împrumut suma de 600 de lei pentru care a primit drept garanţie o borsetă în care bănuiţii au spus că sunt euro. Aceştia au profitat de neatenţia gazdei şi au sustras din locuinţă 3400 de lei, după care au plecat.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării celuilalt bănuit şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus