Un fals doctor a lăsat un bătrân fără pensie. Poliţiştii băimăreni au rezolvat cazul Reviewed by CD on . Un bătrân din judeţul Sălaj, a rămas fără portofel în Baia Mare, după ce a acceptat o consultaţie stradală de la un necunoscut care a pretins că e doctor. Poliţ Un bătrân din judeţul Sălaj, a rămas fără portofel în Baia Mare, după ce a acceptat o consultaţie stradală de la un necunoscut care a pretins că e doctor. Poliţ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un fals doctor a lăsat un bătrân fără pensie. Poliţiştii băimăreni au rezolvat cazul

Un fals doctor a lăsat un bătrân fără pensie. Poliţiştii băimăreni au rezolvat cazul

Un fals doctor a lăsat un bătrân fără pensie. Poliţiştii băimăreni au rezolvat cazul

Un bătrân din judeţul Sălaj, a rămas fără portofel în Baia Mare, după ce a acceptat o consultaţie stradală de la un necunoscut care a pretins că e doctor. Poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au identificat autorul şi au recuperat banii sustraşi.
Ieri după-amiază, un bărbat în vârstă de 73 de ani a sesizat poliţia prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras portmoneul cu bani. Hoţul a intrat în vorbă cu bărbatul, care venise din Cehu Silvaniei pentru a cumpăra o piesă de tractor, şi l-a apreciat o victimă sigură. Sub pretextul ca e doctor, s-a oferit să-i maseze bătrânului spatele şi astfel i-a sustras din buzunarul sacoului portofelul în care se afla cartea de identitate şi suma de 550 de lei.
În urma sesizării faptei, poliţiştii au investigat cazul şi l-au şi soluţionat cu operativitate. Ei au identificat bănuitul în persoana unui băimărean în vârstă de 32 de ani şi au recuperat prejudiciul.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus