Un șofer ucrainean a provocat un carambol în Buciumi Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 13.20, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N.1C, pe raza localităţii Buciumi. Verificările poliţiştilor au rel Ieri, în jurul orei 13.20, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N.1C, pe raza localităţii Buciumi. Verificările poliţiştilor au rel Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un șofer ucrainean a provocat un carambol în Buciumi

Un șofer ucrainean a provocat un carambol în Buciumi

Un șofer ucrainean a provocat un carambol în Buciumi

Ieri, în jurul orei 13.20, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N.1C, pe raza localităţii Buciumi. Verificările poliţiştilor au relevat că accidentul s-a produs pe fondul efectuării unei depăşiri neregulamentare. Un cetăţean ucrainean, de 23 de ani, care conducea un autoturism pe direcţia Şomcuta Mare – Valea Chioarului, s-a angajat în depăşirea unui autotren încălcând marcajul continuu , a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 71 de ani din Mireşu Mare. Apoi a acroşat un autotractor condus de un tânăr de 30 de ani din judeţul Bacău.
În urma impactului, şoferul din Mireşu Mare şi un pasager din aceeaşi maşină au fost răniţi şi transportaţi la spital, unde au rămas internaţi pentru investigaţii medicale.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus