Un tânăr de 22 de ani din Borşa este cercetat pentru părăsirea locului accidentului Reviewed by CD on . Poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi ieri despre un eveniment rutier produs duminică în Pasul Prislop. La volanul unui autoturism în care se mai aflau alte dou Poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi ieri despre un eveniment rutier produs duminică în Pasul Prislop. La volanul unui autoturism în care se mai aflau alte dou Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Un tânăr de 22 de ani din Borşa este cercetat pentru părăsirea locului accidentului

Un tânăr de 22 de ani din Borşa este cercetat pentru părăsirea locului accidentului

Un tânăr de 22 de ani din Borşa este cercetat pentru părăsirea locului accidentului

Poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi ieri despre un eveniment rutier produs duminică în Pasul Prislop. La volanul unui autoturism în care se mai aflau alte două persoane, era un tânăr de 22 de ani din Borşa care, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum umed, a intrat în derapaj şi s-a răsturnat cu autoturismul într-o râpă.

Cele trei persoane – conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani şi o minoră în vârstă de 15 ani – au ieşit din autoturism şi s-au deplasat la domiciliile lor cu un autoturism de ocazie, fără ca şoferul să anunţe poliţia despre incident.

Ulterior minora s-a prezentat la spital pentru că suferise uşoare vătămări corporale. Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul de 22 de ani posedă permis eliberat de autorităţile italiene, dar are exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendată până la data de 06 august 2013.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.vv

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus