Un tânăr din Baia Mare, fără permis, a furat un autoturism și a provocat un accident Reviewed by CD on . Ieri, 12 martie, un tânăr de 18 ani din Baia Mare s-a prezentat la sediul Biroului Rutier şi a declarat că în jurul orei 12.00 a fost implicat într-un accident Ieri, 12 martie, un tânăr de 18 ani din Baia Mare s-a prezentat la sediul Biroului Rutier şi a declarat că în jurul orei 12.00 a fost implicat într-un accident Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din Baia Mare, fără permis, a furat un autoturism și a provocat un accident

Un tânăr din Baia Mare, fără permis, a furat un autoturism și a provocat un accident

Un tânăr din Baia Mare, fără permis, a furat un autoturism și a provocat un accident

Ieri, 12 martie, un tânăr de 18 ani din Baia Mare s-a prezentat la sediul Biroului Rutier şi a declarat că în jurul orei 12.00 a fost implicat într-un accident rutier cu pagube materiale. Acesta a precizat că nu s-a asigurat în momentul în care a ieşit cu autoturismul dintr-o parcare situată pe strada George Coşbuc şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe banda I, dinspre bulevardul Republicii spre bulevardul Decebal. În urma impactului autoturismul acroşat a fost apoi proiectat într-o altă maşină care era oprită pe banda a II-a, la semafor, iar apoi a ajuns în afara părţii carosabile.
Verificările efectuate de poliţişti au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi că a luat autoturismul pentru a-l conduce fără încuviinţarea proprietarului.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus