Un tânăr din Coaș s-a certat cu prietena la Festivalul Castanelor și a distrus maşinile care i-au ieșit în cale Reviewed by CD on . Pe timpul asigurării climatului de ordine publică a ,,Festivalului Castanelor – 2015” un băimărean, pe fondul supărării, a lovit mai multe autovehicule într-o p Pe timpul asigurării climatului de ordine publică a ,,Festivalului Castanelor – 2015” un băimărean, pe fondul supărării, a lovit mai multe autovehicule într-o p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din Coaș s-a certat cu prietena la Festivalul Castanelor și a distrus maşinile care i-au ieșit în cale

Un tânăr din Coaș s-a certat cu prietena la Festivalul Castanelor și a distrus maşinile care i-au ieșit în cale

Un tânăr din Coaș s-a certat cu prietena la Festivalul Castanelor și a distrus maşinile care i-au ieșit în cale

Pe timpul asigurării climatului de ordine publică a ,,Festivalului Castanelor – 2015” un băimărean, pe fondul supărării, a lovit mai multe autovehicule într-o parcare din municipiul Baia Mare.
În seara zilei de duminică, 27 septembrie a.c., în jurul orelor 22.30, pe timpul executării activităţilor specifice, lucrătorii Compartimentului prevenire şi combaterea faptelor antisociale, au observat pe b-dul Unirii din municipiu, că în parcarea din apropierea sucursalei ,,B.C.R.”, o persoană a trecut printre maşinile parcate în acea zonă şi a rupt oglinzile laterale la 3 autoturisme : VW Caravelle cu nr. de înmatriculare MM-06-VAB, Opel Astra Caravan cu nr. de înmatriculare MM-07-BVB şi Mercedes Benz cu nr. de înmatriculare VS-04-RJZ.
În acel moment, jandarmii au intervenit şi au reţinut făptuitorul, stabilind identitatea în persoana numitului Carol Ş., de 21 de ani. Tânărul a declarat faptul că a rupt oglinzile celor trei autoturisme pe fondul nervilor provocaţi de o ceartă cu prietena sa. În continuare a fost identificată partea vătămată, proprietar al autoturismului Mercedes Benz, urmând ca celelalte părţi vătămate să fie identificate de către organele de poliţie. La faţa locului au fost efectuate fotografii judiciare, urmând a fi întocmită planşa foto, iar făptuitorul, împreună cu actele de constatare, a fost predat Poliţiei Municipiului Baia Mare, cu propunerea privind încadrarea juridică a faptei de distrugere, prevăzută şi pedepsită de art. 253, alin. 1, din Codul Penal. Prejudiciul creat de nervii băimăreanului urmează a fi stabilit ulterior.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus