Un tânăr din Gârdani, beat și fără permis, a comis un accident în Baia Mare, după care a părăsit locul faptei Reviewed by CD on . Aseară, la ora 23.00, la intersecţia bulevardului Unirii cu strada Progresului din municipiul Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie cu pagube materiale Aseară, la ora 23.00, la intersecţia bulevardului Unirii cu strada Progresului din municipiul Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie cu pagube materiale Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din Gârdani, beat și fără permis, a comis un accident în Baia Mare, după care a părăsit locul faptei

Un tânăr din Gârdani, beat și fără permis, a comis un accident în Baia Mare, după care a părăsit locul faptei

Un tânăr din Gârdani, beat și fără permis, a comis un accident în Baia Mare, după care a părăsit locul faptei

Aseară, la ora 23.00, la intersecţia bulevardului Unirii cu strada Progresului din municipiul Baia Mare s-a produs un accident de circulaţie cu pagube materiale iar şoferul implicat a părăsit locul faptei. Acesta a fost identificat la scurt timp de către poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare: un tânăr de 26 de ani, din Gârdani.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că tânărul are permisul de conducere anulat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă comisă în decembrie 2014.
Tânărul emana halenă alcoolică însă a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât şi recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus