Un tânăr din Suciu de Sus s-a răsturnat cu mașina într-o curbă. Doi pasageri au ajuns la spital Reviewed by CD on . În noaptea de 26/27 iulie, la ora 03.15, pe DJ 171 Suciu de Sus a avut loc un eveniment rutier. Un tânăr de 19 ani din Suciu de Sus a condus un autoturism în ca În noaptea de 26/27 iulie, la ora 03.15, pe DJ 171 Suciu de Sus a avut loc un eveniment rutier. Un tânăr de 19 ani din Suciu de Sus a condus un autoturism în ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din Suciu de Sus s-a răsturnat cu mașina într-o curbă. Doi pasageri au ajuns la spital

Un tânăr din Suciu de Sus s-a răsturnat cu mașina într-o curbă. Doi pasageri au ajuns la spital

Un tânăr din Suciu de Sus s-a răsturnat cu mașina într-o curbă. Doi pasageri au ajuns la spital

În noaptea de 26/27 iulie, la ora 03.15, pe DJ 171 Suciu de Sus a avut loc un eveniment rutier.
Un tânăr de 19 ani din Suciu de Sus a condus un autoturism în care se mai aflau încă cinci tineri, consăteni de-ai săi. Într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în şanţ.
În urma impactului, doi dintre pasagerii din autoturism, tineri în vârstă de 21 şi 23 de ani, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi şi internaţi la spital.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă urmând ca la finalizarea lor poliţiştii să propună măsuri legale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus