Urmărire în trafic pentru prinderea unui contrabandist maramureșean Reviewed by CD on . Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Valea Vişeului au desfăşurat o acţiune, în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiei 4 Poliţia Rurală Leordina, p Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Valea Vişeului au desfăşurat o acţiune, în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiei 4 Poliţia Rurală Leordina, p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărire în trafic pentru prinderea unui contrabandist maramureșean

Urmărire în trafic pentru prinderea unui contrabandist maramureșean

Urmărire în trafic pentru prinderea unui contrabandist maramureșean

Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Valea Vişeului au desfăşurat o acţiune, în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiei 4 Poliţia Rurală Leordina, pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile.
Astfel, în jurul orei 09.00, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul sectorului a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control pe DJ 185, între localităţile Bistra şi Petrova, un autoturism marca Volkswagen.
Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către lucrătorii noştri, încercând să lovească echipajul poliţiei de frontieră şi continuându-şi deplasarea în mare viteză spre localitatea Petrova.
Polițiștii de frontieră au procedat la urmărirea maşinii folosind semnalele acustice şi luminoase, iar imediat şoferul a virat pe o stradă lăturalnică abandonând autoturismul şi reuşind să fugă de la faţa locului.
La scurt timp, bărbatul a fost depistat în trafic, într-un alt autoturism, şi a fost reţinut.
La controlul efectuat asupra maşinii abandonate, au fost descoperite zece colete cu ţigări, în urma inventarierii rezultand 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 44.500 lei.
Bărbatul, împreună cu autoturismul, a fost condus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.
Persoana în cauză, identificată ca fiind, Dorel M. de 37 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus