Urmărit de autoritățile din Germania, depistat în Baia Mare Reviewed by CD on . În cadrul unei activităţi specifice organizată la data de 06 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un urmărit internaţiona În cadrul unei activităţi specifice organizată la data de 06 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un urmărit internaţiona Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit de autoritățile din Germania, depistat în Baia Mare

Urmărit de autoritățile din Germania, depistat în Baia Mare

Urmărit de autoritățile din Germania, depistat în Baia Mare

În cadrul unei activităţi specifice organizată la data de 06 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un urmărit internaţional. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Baia Mare, pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis Mandat European de Arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni de complicitate la introducere clandestină de cetăţeni străini în Germania.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior a fost prezentat la Curtea de Apel Cluj, care a emis un mandat de arestare pe o perioada de 30 de zile şi a dispus amănarea predării bărbatului şi punerea de îndată în libertate a acestuia.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus