Valută falsă descoperită în Maramureș. Un tânăr din Sălaj a fost reținut Reviewed by CD on . Doi tineri, bănuiţi că au pus în circulaţie monede false, au fost azi depistaţi de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate. Unul dintre ei a fost re Doi tineri, bănuiţi că au pus în circulaţie monede false, au fost azi depistaţi de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate. Unul dintre ei a fost re Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Valută falsă descoperită în Maramureș. Un tânăr din Sălaj a fost reținut

Valută falsă descoperită în Maramureș. Un tânăr din Sălaj a fost reținut

Valută falsă descoperită în Maramureș. Un tânăr din Sălaj a fost reținut

Doi tineri, bănuiţi că au pus în circulaţie monede false, au fost azi depistaţi de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ieri, 30 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş, au depistat, pe raza judeţului Sălăj, doi tineri bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tentativă la înşelăciune, falsificare de monede străine şi punerea în circulaţie de valori străine falsificate.

Cei doi, unul de 25 de ani şi celălalt de 35 de ani, ambii din Sălaj, sunt bănuiţi că în cursul anului 2016 au plasat pe raza judeţului Maramureş opt bancnote false, în cupiură de 100 euro.

În urma acţiunii desfăşurate azi, poliţiştii au găsit asupra unuia dintre cei doi sălăjeni 1 100 euro, susceptibili a fi falşi. Banii au fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor iar faţă de unul dintre ei s-a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi şi tragerea lor la răspundere, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus