Vezi metoda ingenioasă prin care a fost înşelată o vânzătoare din Baia Mare Reviewed by CD on . Ieri la ora 13.00 la sediul poliţiei s-a prezentat o femeie în vârstă de 48 de ani, vânzătoare la un magazin alimentar din Piaţa Izvoarele, care a relatat poliţ Ieri la ora 13.00 la sediul poliţiei s-a prezentat o femeie în vârstă de 48 de ani, vânzătoare la un magazin alimentar din Piaţa Izvoarele, care a relatat poliţ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vezi metoda ingenioasă prin care a fost înşelată o vânzătoare din Baia Mare

Vezi metoda ingenioasă prin care a fost înşelată o vânzătoare din Baia Mare

Vezi metoda ingenioasă prin care a fost înşelată o vânzătoare din Baia Mare

Ieri la ora 13.00 la sediul poliţiei s-a prezentat o femeie în vârstă de 48 de ani, vânzătoare la un magazin alimentar din Piaţa Izvoarele, care a relatat poliţiştilor împrejurările prin care a fost înşelată cu suma de 900 de lei. În aceeaşi zi, la ora 10.30, în timp ce se afla la serviciu, a fost sunată pe telefonul mobil de o persoană care s-a recomandat a fi patronul societăţii ce deţine acel magazin, care a informat-o că la unitatea alimentară se va prezenta o persoană căreia ea trebuie să-i dea suma de 900 de lei.
Abia după ce a dat banii bărbatului care a venit după ei, femeia a realizat că a fost înşelată şi a sesizat poliţia. Astfel că acum poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorului şi pentru recuperarea prejudiciului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus