Vezi neregulile constatate de Curtea de Conturi la Primăria Baia Mare Reviewed by CD on . Curtea de Conturi a dat peste câteva nereguli la controlul efectuat timp de mai bine de 30 de zile la Primăria Baia Mare. Nereguli care, în opinia primarului de Curtea de Conturi a dat peste câteva nereguli la controlul efectuat timp de mai bine de 30 de zile la Primăria Baia Mare. Nereguli care, în opinia primarului de Rating:
Ești aici: Acasă » Economie»Vezi neregulile constatate de Curtea de Conturi la Primăria Baia Mare

Vezi neregulile constatate de Curtea de Conturi la Primăria Baia Mare

Vezi neregulile constatate de Curtea de Conturi la Primăria Baia Mare

Curtea de Conturi a dat peste câteva nereguli la controlul efectuat timp de mai bine de 30 de zile la Primăria Baia Mare. Nereguli care, în opinia primarului de Baia Mare, sunt minore şi vor fi remediate în termenele legale dictate de Curtea de Conturi. Una dintre aceste nereguli face referire la unele drepturi băneşti de care ar fi beneficiat angajaţii Primăriei Baia Mare în anul 2010.

“Este vorba despre un control al Curţii de Conturi care a avut loc pe toată durata lunii iunie şi până în 5 iulie. Controlul a vizat toată activitatea autorităţii locale a municipiului Baia Mare pe parcursul anului 2012. Vreau să vă comunic că în urma raportului Curţii de Conturi există doar 3 chestiuni care nu au fost lămurite şi care trebuiesc reglate într-o perioadă care ne va fi comunicată de către Curtea de Conturi.

În primul rând este vorba despre evaluarea unor active patrimoniale ale municipiului Baia Mare, lucru care s-a omis din lista totală de inventar a patrimoniului municipiului Baia Mare. Sunt apoi câteva chestiuni legate de drepturile salariale pe care angajaţii administraţiei locale le-au primit în anul 2010 şi va trebui să clarificăm cu Ministerul Finanţelor modul în care se calculează aceste drepturi salariale şi dacă se aplică şi autorităţii locale sau numai autorităţii centrale.

Apoi mai este o chestiune minoră care ţin de clădiri care aparţin persoanelor fizice sau juridice. Cei care au beneficiat de autorizaţii de construire în 2012 au finalizat în parte lucrările şi nu au declarat această finalizare a lucrărilor, aceste construcţii noi nefiind impozitate, lucru care se va regla.”

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus