Ziua Pompierilor din România va fi marcată și în Baia Mare Reviewed by CD on . Salvatorii maramureșeni vor sărbători Ziua Pompierilor din România, miercuri, 13 septembrie, cu începere de la ora 09.00, în fața unității de pe strada Vasile L Salvatorii maramureșeni vor sărbători Ziua Pompierilor din România, miercuri, 13 septembrie, cu începere de la ora 09.00, în fața unității de pe strada Vasile L Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Pompierilor din România va fi marcată și în Baia Mare

Ziua Pompierilor din România va fi marcată și în Baia Mare

Ziua Pompierilor din România  va fi marcată și în Baia Mare

Salvatorii maramureșeni vor sărbători Ziua Pompierilor din România, miercuri, 13 septembrie, cu începere de la ora 09.00, în fața unității de pe strada Vasile Lucaciu 87 din Baia Mare.
La ceremonia militară au fost invitați să participe senatori, deputați, oficialități județene, locale, reprezentanți ai cultelor religioase, comandanți și șefi ai unităților și instituțiilor aparținând Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, cadre militare în rezervă, reprezentanți ai instituțiilor publice deconcentrate și colaboratori ai I.S.U. Maramureș. La finalul ceremoniei, colonelul în rezervă Halas Ioan își va lansa volumul de proză ” Din amintirile unui pompier epigramist”.
De asemenea, în intervalul 11.09-13.09.2017, I.S.U. Maramureș organizează ”Zilele porților deschise”, interval în care toți doritorii pot să ne treacă pragul pentru a afla mai multe despre activitatea pompierilor maramureșeni.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus