Comercianţi de legume-fructe din Sighetu Marmației, amendați de polițiști

În perioada 19.11 – 29.11 a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramureş şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei au organizat mai multa acţiuni care au avut ca scop prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comercializării legumelor, fructelor, cărnii şi a produselor procesate din carne, provenite din achiziţii intracomunitare.
Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au verificat 53 societăţi comerciale şi 75 persoane fizice. Ei au constatat 17 infracţiuni şi 26 de contravenţii, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 27500 de lei. Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării sume de bani şi bunuri în valoare de 3600 de lei şi au indisponibilizat alte bunuri în valoare de 5000 de lei.
La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de investigare a fraudelor au verificat 11 agenţi economici şi 22 persoane fizice. Ei au constatat 2 infracţiuni şi au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1000 de lei. De asemenea, poliţiştii sigheteni au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 500 de lei.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole