Contrabandă cu țigări în Bârsana

În data de 13 mai a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș s-a  desfăşurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

         Astfel, în jurul orei 23.35, polițiștii de frontieră au observat pe raza localității Bârsana, județul Maramureș, o persoană care transporta un colet voluminos.

Imediat colegii noștri au acționat pentru interceptarea persoanei în cauză, dar în momentul în care aceasta a observat echipajul Poliției de Frontieră a abandonat coletul și a fugit.

         Deoarece persoana nu s-a supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras 5 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă din cauza terenului accidentat nu a fost posibilă oprirea acesteia.       

         S-a procedat la cercetarea zonei, ocazie  cu care în curtea unui imobil a fost observat un colet voluminos.

            Cu acordul proprietarului, polițiștii de frontieră au intrat în curtea imobilului, unde, într-o anexă folosită pentru creșterea animalelor au fost descoperite alte 5 colete, care conțineau țigări de contrabandă.

Coletele au fost transportate la sediul S.T.P.F. Maramureș, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 5.348 pachete de țigări, de proveniență Duty Free.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole