Femeia înjunghiată pe Craica a murit. „Beșică” a fost arestat pentru 29 de zile

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a inculpatului Varga Alexandru, zis „Beşică”(aflat în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, au rezultat următoarele:
Inculpatul Varga Alexandru în seara zilei de 16.06.2013, aflându-se într-o locuinţă improvizată din zona Craica, situată în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, având un conflict cu victima L.V., i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cuţitul în zona toracelui, cauzându-i leziuni grave. Victima L.V. a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr.C-tin Opriş” Baia Mare, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale, dar cu toate îngrijirile medicale acordate, a decedat în data de 24.06.2013.

În cursul urmăririi penale inculpatul Varga Alexandru a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, unde s-a concluzionat că acesta a avut capacitatea psihică de a aprecia conţinutul şi consecinţele faptelor sale şi a avut discernământ la momentul comiterii faptei şi îl are şi în prezent.

Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea inculpatului Varga Alexandru în perioada 25.06. – 23.07.2013.

În cauză cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi stabilirea răspunderii judiciare.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole